22. juni 2006

Long time no see

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert. Grunnen er at jeg har vært hjemme i Portør på ferie i ca 2uker. Hadde en svipp tur i forrige uke til Kristiansand for å få nøkkelen til mitt nye hjem.

Hjemme var sommerens store prosjekt å få pusset opp den ene stuen. Stuen har så lenge jeg kan huske hatt "fransk-grå"-farge på veggene og mørkebrunt gulv(malt). Etter mye planlegging så dro jeg og mor for å kjøpe maling, jeg fikk gjennom mine forslag på farge. Litt stolt av det egentlig.

På grunn av ett siste inngrep i munnen for å fjerne den siste visdommen min måtte jeg holde meg i ro og overlate maling til min mor i ett par dager. Det passet bra at været var på topp og jeg satt for det meste med en god bok i stekene sol. I sommer har jeg som mål å komme gjennom alle Harry Potter bøkene. Det må sies at dette er ganske nytt for meg å sitte slik å lese, sist jeg leste noe annet enn pensum bøker var for 3,5år siden...

Etter noen dager med total slakking så hjalp jeg til med malingen og 2355 lørdag kveld var vi ferdige. Resultatet ble grått gulv, Magnolia( hvitt med grønn/gult skjer) på veggene.

Så etter noen fantastiske hærlige dager hjemme kom broderen (til stor overaskelse og glede for mine foreldre) og hentet meg.

Nå venter pakking, flytting og jobbing.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig ei oppdatering... =P

Anonym sa...

nei nå forstår eg ingenting her...ka tennisball-skinn va d du snakkte om? bomba at øystein ikkje hadde någe positivt å sei då... hehe

Anonym sa...

Bombe at Åshild ska rakke ne på Øystein da... NOT!

Anonym sa...

Trur kanskje ikkje du ska snakka om kem så rakke ner på kem, øystein!

Anonym sa...

Oh no, har dere begynt å bruke min blogg til å "krangle" og nå ;-P... dere alså...hehe

Åshild: ser du ikke at skinnet mitt er hovent på bilde?

Tone: OBS, hehe, skal få rettet opp det ;-)

Øystein: seriøst det er bare to uker, du har hatt lenger opphold på din.

Anonym sa...

Åshild, du e berre teit! Tenk at du ligg me læreran for å stå på eksamenan...

Comeandget. Du veit at i e flinkare enn d på å oppdatere. Ferdig me den diskusjonen!

Anonym sa...

Øystein, kaffår blande du sensoren opp i dette her, han har ingenting med dette gjer... la stakkaren vær! d e faktisk du så bare e teide!!

Anonym sa...

eg heve meg forresten øve deg øystein, å fortelle kje at du ligge med heila faktultetet for å stå på eksamen, ikkje bare sensoren. ooops....

Anonym sa...

Du heve d ikkje over nokka som helst du, åshild... =D

Anonym sa...

UNGÆÆÆÆR!

Anonym sa...

ao...