18. sep. 2006

More weddings


I helgen ha jeg vært i Oslo og bryllupsfeiring i Vestby. Dro innover på fredagsettermiddag og innkvarterte meg hos ekteparet Olsens, som siden sist har fått ett nytt familiemedlem; Anton.Den er ganske vilter av seg, men etter 5 min va vi best buddeis.

Kvelden tok vi ute sammen med bror til Anne Mari og en kamerat. Kvelden avslutta man med en shishkebab og vandret hejm i natten.

På lørdag merket vi at det ikke va sjakktrekk å være ute kvelden føre du skulle opp tidlig og avgårde. På formddagen gikk jeg ned til parken der min kjære nevø pleier å leke for å treffe han og min søster. Han prater mer og mer tydelig og det er morro. Vi koste oss!

Så bar det av sted til Vestby for å feire Silje og Checho sitt tredje bryllup. Siden brudeparet allerede hadde giftet seg to ganger i Bolivia var det ingen vielse her. Grunnen til 2 vielser er fordi at det er bare den borgelige som godkjennes i Bolivia. Så de måtte først gjøre det borgelig og så kirkelig.


Her traff man gamle kvitsund venner man ikke hadde sett på en stund og praten gikk om hva man hadde gjort de siste fem år . Det var også å få oppdateringer på det de ande visste om hvem som va neste man ut med giftemål, unger o.l.


Trøtte kom vi seint hjem andre kvelden på rad. Men å komme hjem til Anton denne gangen var ikke like hyggeli. Han hadde plutseli nå skjønt låsen på grinna og kommet seg ut i stua og rivd ned planter og tissa flere steder. Så kvelden ble enda seinere enn man hadde planlagt.
Snill som Anton er så vekket ha oss på søndag morgen også, hehe...

5 kommentarer:

Caroline sa...

Så fin du var! Kledelig kjole. :-D

Det som ikke er så fint er at det er altfor lenge siden vi har funnet på noe spetakkel sammen. Du skal vel tilfeldigvis ikke til Oslo i nærmeste fremtid?

Kamaget sa...

Ja enig, alt for lenge. Vet ikke om når neste tur blir,men da skal jeg ha tid til å treffe folk ja, ble jo dessverre ikke tid dennne gangen! doh...

Caroline sa...

Ellers hender det at jeg dukker opp i Kristiansand da. Kan jo gi et lite pip fra meg neste gang jeg óg. ;-)

Han nevøen din blir jo bare søtere og søtere. Skikkelig lykketroll det der!

Kamaget sa...

jepp, og det er veldig gøy å se på krøllhue løpe rundt på plassen og jage duer... ;-)

Anonym sa...

Hei du!!
Hørte rykter om heimkomsten i leiligheten....ikkje moro, men resten av kvelden var det. Hugs at eg snart kommer til Kristiansand!! I wanna see you!!!

Torill Kristin