21. okt. 2007

Hektisk tid...

Ja nå er det over en måned siden jeg ha skrevet. har tenkt på det mange ganger men tiden har ikke strukket helt til. Har jobbet en del og driver å leser til neste eksamen bl.a.

Men nå skal jeg fortelle litt om ett par av siste mnd hendelser.

MUF TUR

5-7 oktober var jeg på MUF-tur. Turen denne gangen var til Hartvassbu ca 3 km ned for Hovden sentrum. Her bodde vi på en koseli hytte. Lørdagen gikk vi tur opp mot Galten ( en fjelltopp elle no ) . Jeg tok ansvar og dannet baktropp. Tok meg tid til å ta noen bilder ... men gidd ikke legge ut alle akkurat hehe...Etter fjellturen stakk noen av oss i badeland og lekte oss. På kvelden hadde vi god Bali-kylling gryte. Tradisjonen tro hadde vi også Vitnemøte, en god samling denne gangen også. Etter dette hadde vi leker og morro. Men seriøst merker man begynne dra på åra for la meg først begge dager hahaha... men jeg va trøtt og da vil man sove :D


Det var en konge tur med konge tur. VEEELDIG BRA! ;-)

Kan lese mer og snart se flere bilder fra turen på http://www.misjonshuset.com/.

HUMMERFISKE

En annen begivenhet som ha skjedd den siste måneden er det årlige Hummerfiske.

Bare først ett bilde av Kregerø , øde på vinteren... var en tur innom tannlgen og fikk beskjed null hull... som altid :-)

Men ja. For dere som ikke er helt inn i det så starter hummerfiske 1 oktober. Og siden det går mot en totalfreding av hummeren neste år så var dette sannsynligvis siste gang vi fisket på noen år. Vi hadde fantastisk vær!! Var akkurat som da jeg var liten. Jeg var med å trekke to dager. Disse to trakk jeg første dagen...:-D Å så fine de er :-D,og for du som ikke viste det, hummer er opprinnelig sort og blir først rød når den kokes.... slik som nedenfor. Ble ikke store fangsten men ble nok til å ha ett riktig herlig måltid på kvelden. Men dessverre hummerfiske ble avlsuttet med en uforutsett hendelse som gjorde at jeg og bror måtte dra hjem ens æren for å få alle teinene på land, da vi egentli skulle vært tilbake til Krsand. Men jeg og bror er godt team, og med assistanse fra mor, og en felles bønn før utreise, dro vi e ut på sjøen i det som ifølge bror va ett par meter høye bølger og greide få alle teinene i land:-) ... satte bare fast det ene vøle ( det som ligg oppå vann) under båten slik at vi måtte kutte tauet, hehe, litt aksjen må vi ha. Selv om hendene mine bar preg av kontakt med brennmanet og vått tau så var jeg ganske stolt av å greid å fått dratt opp mange av teinene.

Se også bror sin blogg om hummerfikse.
Ja dette var en liten oppdatering for denne gang, må se Robsinosn nå... hehe

Ingen kommentarer: