28. apr. 2006

vi tar bar den ene


Idag tok jeg bussen tidlig til Arendal, der jeg hadde fått time til å fjerne mine visdomstenner. Ikke akkurat en gledes tur alså, og det blei ikke bedre når legen møtte meg å sa " Vi tar bare den ene tanna idag, så tar vi neste om noen mnd"

Når jeg så kommer inn på sykhuset får jeg drugs og så blir jeg pakket inn i grønt papir så jeg ser ut som jeg en skiamuslim i grønn burka.

Der ligger jeg og får beskjed "husk å pust". Så ser jeg sprøyta. DOH!! Merker ikke så mye til bedøvelse heldigvis, så jeg tenker at dette skal jo gå bra. Helt til legen sier, nå skal vi bårre en del... Bårrelyd er det værste jeg vet takket være en lege som ikke bare kutta opp gipsen etter jeg hadde opperert foten for noen år siden,men også den ene neglen....

Men en litt fasinerende ting som forgikk når jeg lå der (i min grønne burka med munnen full av ting) var at de dreiv å spurte om det gikk bra? HALLO, jeg kan jo ikke svare når jeg har noen som holder på i kjeften på meg! Og det va og fasinerende å mye tørprat legen og hans assistenter kunne utføre. De prata hele tiden mens de også ba meg om å puste, jeg gjorde jo ikke noe annet jo!

Etetr 30min va det hele over, og mens halve ansiktet sov gikk jeg ut å satte meg i bilen til min mor som hadde kommet for å kjøre meg hjem:-)

Og om 3mnd må jeg tilbake... DOH!!!

4 kommentarer:

Torjus sa...

Jeg venter bare på inkalling til samme operasjon. Festelig! Heter det "skiamuslim". Sjiamuslim kanskje!

Anonym sa...

je je je,får skylde på dyseleksien;-) Gled deg til opperasjonen ;-)

Anonym sa...

Au.

Anonym sa...

føle me deg. d e kje kjekt å bli pakkt inn i grønne kler og trødd på ei alt for stor mammatrusa i håndklestoff!! hehehe....