6. okt. 2006

Doh!! kanke være normal nei

Jeg har i 23 år sluppet og bruke briller eller linser og hadde håpet at det skulle fortsett slik. Men i lengere tid ha jeg merket at jeg har slite med litt fokusering med øynene. Så idag var jeg en tur hos optikeren får å se om det var noe som va feil. Etter 45 minutter fikk jeg diagnosen:

" Jeg greier ikke helt finne ut hva som egentli er feilen, men venstre øyet ditt ha skjeve hornhinner og er langsynt. Men så skjeler øynene dine innover når du fokusere langt unna og de skjeler utover når du fokusere nært... en skjult skjeling. Jeg må høre med noen kollegaer av meg om hvordan vi skal fikse dette , så du kan komme tilbake om 2 uker"

Selvfølgeli så kan jeg ikke ha noe som er normalt når det først er no...DOH!! Men en ting er sikkert, tiden uten briller er forbi.... DOH!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, du e langt fra normal... :)

Kamaget sa...

Øystein: jeg er UNIK:-D


IK: doh :-)

Torgeir Hauge sa...

Som sagt på msn: Oppsøk en spesialist. Stol ALDRI på en optiker når det kommer til diagnose. Du må huske at de har dobbel agenda: De skal først og fremst selge deg produkter og tjene penger. Hmm... ja. Skeptisk!

Anonym sa...

du bør skaffe deg linser, briller er stress!!

Kamaget sa...

ja jeg håper jeg kan få linser... men siden han sa jeg feilte så mye så ble jeg usikker på om jeg kunne få linser... :-)

Torgeir Hauge sa...

Du feiler uansett ikke mer enn meg... og jeg har linser...

Anonym sa...

Åssen ble "doh" månedens ord?