16. okt. 2006

Hummerfiske

På onsdagkveld dro jeg og alfred hjem til mor og far på Portør for å være med på årets hummerfiske. Torsdagsmorgen så var det dårlig vær, og sjøen var ulkete. Vi fikk trekt 4 av 20 teiner, men ingen hummer. Men heldigvis hadde mamma og fått litt hummer tidligere i uken, så på kvelden var det tid for det oblgatoriske hummermåltide...nam nam nam. GOOOOOOD!!!

På fredag var været bedre , men det va lite liv i teinene. På lørdag måtte bror på jobb så da var min onkel med ut. Og været var akkurat som da jeg var liten. Sjøen lå stille og sola skinte. Fin avslutning på årets fiske. Og vi fikk t.o.m. noen hummer også.

Da vi kom i land sto Alfred, mamma og min lille nevø Youness og venta på oss. Han skulle være hos Moja og besten siden vi skulle feire vår storsøsters 30 årsdag i leiligheten i sentrum senere. Youness va i stor form og vi lekte ett par timer før jeg og broderen måtte kjøre inn til sentrum.

I leiligheten i sentrum hadde Aslaug allerede begynt å få gjester fra oslo. Mamma hadde laget kaker som vi koste oss med først, og så laget jeg pizza, eller satt vi og koste oss med snop og drikke. Var veldig koseli å være med å feire deg og få treffe vennene dine søstersen!

Jeg og Alfred ble ikke med på byen da vi skulle tidli opp netse morgen. Kl 0600 sto vi opp og kjørte til arendal, alfred skulle på jobb. Jeg skulle ta en buss som gikk 0815, men den viste seg å ikke gå der den plei rå gå i uken. Så jeg måtte vandre nedover mot byen og bussterminalen. Men jeg fikk feil veibeskrivelse og gikk feil, så jeg mistet bussen som gikk 0915. Da jeg endeli fant bussterminalen var jeg så Pisssst at jeg bare måtte sette meg ned å roe meg ned med en pølse fra 7- eleven. 1015 kom jeg meg på en buss hjem til Kristiansand. What a day!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvem er Alfred?!

Anonym sa...

alfred er min bror;-)