28. jan. 2007

Herrrrliga London!!

Grunnen til lite oppdatering den siste uken er for at jeg ha vært utenlands:-D ... På Torsdag dro jeg og Birgitte til London!!!


Vi kom såpass tili på Torsdag at vi fint fikk masse ut av dagen. Vi innkvarterte oss på ett ganske fint hotell på østkanten. På tv-skjermen sto det "Welcome mr and mrs Sandnes/Klausen", og på sengen lå det bare en dyne, ooooobs, hehe... men det gikk overaskende bra når va trakk den usynlig streken i mitten av sengen.

Ette å ha fått skiftet av seg flyklær dro vi til ett holdeplass knutepunkt ("Bank" for dere som er kjent)... Der gikk vi av og så ned til Themsen. Da oppdaget vi at vi var rett ved Tower Bridge. Så gikk vi langs Themsen og opp til Big Ben, tar ca 1 time. Anbefales.


Jeg synes vi hadde vært så flinke at vi måtte belønne oss selv med en Fsapechino på Starbucks. Men hvor er Starbusks når man vil ha de?? Vi bestemt oss å gå opp til "et elle anna square"(greier ikke utale navnet) og videre opp til Picadelly cerkus. Vi fant endeli en starbuck og den etterlengta Frapechinoen smakte gooooooood:-D ... Da vi satt der lurte vi på hva vi skulle finne på den kvelden... vi ente på musical: Phantom of the Opera. ANBEFALES!Den va mye bedre enn filmen!!!b Så va det hjem på hotellet og slakka av på senga med Skittels, nam nam nam

På fredag tok vi det rolig og gikk rundt i Tube systemet i 1,5 time... Først så fant jeg ut at Oyster kortet jeg hadde fått var ikke så lett å skjønne seg på så jeg sponset kollektivtrafikken i london ganske bra på denne turen... men etter 1,5 time nede i tunellen fant vi fram til Camden marked.

Etter det dro vi ned på Kfuk elle "K" som de innfødte kaller det for å treffe Øystein. For de som ikke vet dte jobber Øystein som vaskekone på kfuk og ha fått såre hender av dette...Han tok oss med på en fantastik god Thai resturang i Notting Hill og på en koseli litten pub litt lengre nede. Da lærte jeg at det hette paint og ikke peint... ooobs....Da vi kom tilbake på "K" hva klokken mange så vi tok bare tuben til hotellet.

Lørdagen va planen å handle i Oxford street. Vi fant ikke så mye og jeg ble fort lei alle menneskene som gikk i veien. Tiden flyr også fort i London så plutseli va tiden da vi hadde avtale med Øystein. Han skulle vise oss ett elle anna sted ( greie ikke utale navna i england). Og med Øystein sin gode rettningsans så brukte vi god tid. Det va veldig morro og kosli å henge med deg Øystein!!!

Ette han forlot oss på kvelden hadde jeg og Birgitte tenkt oss på planet Hollywood, men det va så lang vente tid og så mye folk at vi ente opp på Pizza hut og dro hjem på hotellet.

Så va søndagen her og vi dro hjem. Og pga mitt leie opplevelse forige gang jeg va i england va vi på Stanststed før gaten opnet og ikke etter som sist.


Takk for en konge tur birgitte... "salikattan"...

pga jeg ha glemt laderen til kamer i oslo må bilder fra turen vente, og dere for nøye dere med ett mobilbilde fra big ben;)

4 kommentarer:

agk sa...

Var det Traffalgar Square? Hehe, de er ofte værre å skrive enn å uttale de engelske navna ;)

Good U had a nice trip, sis. Glad U're back ;)

Ole sa...

Halla! Ser ut som du har hatt en bra tur az.....london er jo bare herlig!

Jejeje,,,,kos deg videre,,,skal stikke paa starbucks aa kjope meg en saann enn miks,,,hehe

Anonym sa...

Ja hvis det er det stedet med den svære steinpålen i mitten så er det Treffalger Square:-D hehehe... det andre stedet jeg ikke husker va ett anna kjent torv,,,

ronnas: det hette frapechino;) mocca er best!

kaare sa...

hey babe! godt aa se at du er litt ute i verden og koser deg :D

ser ut som du har hatt en super tur. take care kiddo