28. nov. 2005

Byen er Bergen...

I helgen hadde jeg en etterlenktet tur til en av Norges fineste byer: Bergen Denne byen skal være skjent for at det regner mye, men det så jeg ingenting til. Så jeg har til gode å se en regntung dag i Bergen, tror at det bare er oppskrytt at det regner så mye der, hehe.
Helgen brukte jeg til å treffe kjente og kjære og utveksle oppdateringer på hva som hadde skjedd siden sist man hadde treffest. Veldig koselig å treffe dere alle!! Bildet over er fra søndagsturen til meg og Solbjørg opp på Ulrikken. Det var ett av mange høydepunktene denne helgen.


Ellers synes jeg denne byen er en labyrint og jeg fikk bekreftet at jeg har NULL rettningsans, men jeg fant da frem til de ulike treffpunkt etterhvert. ... Selv om noen trakk på smilebåndet da man ringer å spør etter bustasjonen, og det viser seg man står rett utenfor den...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sjallabais. Bergen er ikke byen, det er èn by. og d regner navla masse her, men no e d herlig kaldt, så da kan d komme så mye nedbør som d bare vil. skia står klare nede i gangen de. kos deg.

agk sa...

Bergen er en herlig by. Jeg har opplevd den i sol, regn, vind og snø. Og den er like flott uansett ;)

Anonym sa...

Høyres sjef ut! Savne og mine kjære venna i Bergen:0) Nå syns eg du bør skrive noge om den lange apologetikk konferansen me he våre på:0)

Kamaget sa...

ja får se på det :-)