26. des. 2008

God (rom)jul!

Julen er jo forsåvidt gått igang men med lite netttilgang i Portør har man ikke hatt mulighet til å lagt ut ting her på bloggen. Men no er vi en snartur i leiligheten i byen(sentrum i kragerø) så da benytte jeg sjangsen på å få lag ut noen bilde fra julefobedelser og juledagene:

Jeg og bror dro ned til leiligheten i byen på bittebittelille julaften for og hente tv, iallefall det var det mor og far trudde, men det var egentli bare ett påskudd og dekkhistorie for det vi egentlig skulle. Vi skrudde sammen og satte på plass salongbordet som mor og far uvitene skulle få av oss i jula.

Lille julaften gikk vi på juletrejakt og fant ett vi likte som vi bærte hjem. Som man ser av bildet hadde bror litt bede plassering enn meg. Jeg så ikke en dritt inni buskaset, så bror måtte si høye venstre, noe som ikke hjelper meg så stort egentli hehe... men treet kom hjem og på plass i stuen.

Etter vasking , pynting og årdning kom julekvelden og vi nøyt god mat og pakker. Her er det tadisjonelle julebildet forran treet før vi pakker opp :) Den lille rockeren i forgrunnen er min lille nevø for dere som lure:)

5 kommentarer:

Sondre Olsen sa...

huhei! god jul og sofi godtinår!

Anonym sa...

Godt nyttår!
Tone.

Anonym sa...

Godt nyttår!
Tone.

Anonym sa...

Godt nyttår!
Tone.

Anonym sa...

Oppsann, beklager!
Internetten hengte seg opp...
Tone.