2. des. 2008

Advents rompa

Ja du leste riktig, advents rompe. grunnen til denne fine tittel er for at jeg igår kveld fikk smake på hvordan det er å bære ett bord ned en trapp med is.

Senariet utløps seg slik: Jeg bærte ett bord som var slått sammen. Bordet var til å sette ute der vi skulle ha gløgg til den stor juletretenningen. Jeg var på vei mot trappa og sa litt humørfyllt: å nå kome jeg sikkert til å skli. 2 sek etter var det en realitet.

Tok ett steg i trappen og der forsvant fotfeste og rompa planta seg på en del trappetrinn før jeg var i bånn. Reaksjonsevnen var selfølgeli på topp så jeg slapp selvfølgeli ikke bordet for å ta meg imot. No som medførte at handa kom iklem mellom trapp og bord da jeg prøvde holde bord og ta meg for samtidig.

Da jeg kom i bånn viste jeg ikke om jeg hadde mest vondt i hue der bordet hadde slott inn, rompa som hadde "gått" hele trappa eller handa som hadde tatt for fallet for bordet.

Det må jo uten tvil vært litt av ett syn. Hånda er håven og blå igjennom,jeg har teipe tre av fingrane slik at ringefingern har to støttepåler.
 Rompa har fått noen fine lilla områder, derrav dagens tittel ;) . 

Men det må sies at juletrelysa ble tent og gløggen ble god :)

5 kommentarer:

Hordaland KrF sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sondre Olsen sa...

au... høres ikke bra ut...

Anonym sa...

kva trapp...?

Anonym sa...

trappa ved klasserom 1, på gamlebygget mot biblioteket :)

Kamaget sa...

Sykt lol ass, hilsen rahmbo the dog aka sexy man aka fløytillitsmann aka Sondre