23. sep. 2009

Jomfrutur til KorstoppenEndelig kom jeg også meg opp til "Korstoppen". For dere som ikke er lokalkjent i området så er det en knaus som ligg tversover for Kvitsund over Sundkilen. Jeg sa i hele fjord at det var ett mål å komme meg dit, men det kom altid noe i veien...
Men Linn Orlaug greide ( noe som kan karaktiseres som en bragd) å overtale meg til å gå opp etter middagen igår. Først padlet vi over Sundkilen. Sundkilen har i disse tider veldig lav vandstand, noe som medførte i litt ekstra utfordring når man skulle gå iland på stein og søle grunn.
Jeg hadde null peiling på hva som lå fårran meg opp fjellsiden. Og det hadde kanskje gått lettere hvis jeg hadde husket å ta asma medisin før jeg begyndte å gå, noe jeg kom på halvveis da jegholdt på å hyperventilere, hehehe, formen er på topp. Heldigvis har Linn Orlaug litt samme forståelse som meg med at pauser er undervurdert.


Men brukte vel litt over halvtime på vei opp. Og må siast at var sykt digg å komme opp og faktisk ikke være helt tappa. Kom et gledesrop da ja.

Hadde med frukt for å få enrgien opp igjen.... og som "noen" ha sagt... "never go to a party without a banana" ;)

1 kommentar:

Marie sa...

fine bilder, og fin blogg=) hørtes ut som en koselig tur!