21. jan. 2006

Hva er vitsen?


Ikveld skulle egentli koret vært ute å synge, men fordi det for tiden er DRITT vær her i Kristiansand måtte vi avlyse. Det har snødd konstant i to dager og det eneste som viser at brøytebildene har prøvd å holde snøen borte fra veiene er at fortauet er gjeret inne med brøytekanter.

Ikveld skulle jeg bort til min kjære venninne Kristine og se Idol. Da jeg gikk så måtte jeg passe på hvor jeg skulle sette mine ben fordi innimellom fast-snø var det våte hull, eller SLAFS!! USJ!! Det beste var å gå mitt i veibanen og ikke på noe fortau. Det var forsåvidt vanskelig å gå på fortauet siden der var det ikke brøytet.

Mens jeg var hos Krisine hørte vi brøytebilen kjøre mange ganger fram og tilbake og når vi så ut vinduet så vi at det hadde blitt mindre snø i lufta og at brøytebilen hadde greid å skrapa bort snøen i gata:-) BRA!! Men så oppdaget vi at brøytinga hadde ført til ENDA STØRRE gjerde runt fortauet. Noen steder snakker vi nesten 1meter høye gjerder.

For å dokumenter dette fikk jeg Kristine til å ta bilde av meg og snøgjerde.


Og jeg må spør: Hva er vitsen med¨å brøyte oss stakkars fotgjengere inne (eller ute)? Hvorfor ikke fjerna all snøen fra gatene OG fortau?

:-)
HATER SNØ!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, kjenner problemet med snøen. Er noe dritt i blant. Spesielt i uhorvelige store mengder! Du får vel bare ta snøskuffen i hånda og gå til aksjon.

agk sa...

Snø er bra! Men brøtinga er så som så...

Kamaget sa...

toska: da må jeg gå med skuffa over hele byen, hehe, syns jeg ser at jeg står på hvert gatehjørne og måker snø, jeg kunne jo søke jobb i kommunen å få betalt for det , hm ... :)

agk: SNØ ER SJELDEN BRA OVER LANG TID!!!!!

Kristin-Bistin-Bo-Bistin sa...

NEI!!!! Snø e GØY!! Tenk at æ går glipp av Kristiansand kledd i sååå my snø..

Anonym sa...

Eg syns snø e best på fjellet, for då sleppe eg å dra der...