16. jan. 2006

så va man igang

Etter enda en natt der konsekvensen av mitt koffein inntak tidligere på kvelden ha gjort seg gjeldene, har nå hverdagen begynt igjen.

Er som nevnt tidligere film anbefaler i NyHorisont. Det vil si at jeg kan se mange filmer og skriver 1 anmeldelse på 1 av dem. (egentlig teit med filnanmeldelser i ett mnds-blad, men samma for meg, jeg får se mye gratis film:) ) Men uansett, idag så kom jeg meg opp tilig , imotsetning til andre filmanmeldere jeg har i slekten min, og fikk sett "Ryktet går" og "Brokeback Mountain". Henholdvis 4+ og 4 på terningen.

Skolen startet vist også idag, så nå er ferien definitivt over. Tok fram boka, er stolt av det. Leste til og med to linjer også...woho!!! Detta ser lovende ut ja. (illustrasjonsfoto)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du tar dette blodseriøst.

Kamaget sa...

Oh yea!! Seriøs er mitt mellomnavn!

Nils Jørgen sa...

Hei, nå har jeg lakt deg til i linklisten min:) så nå venter jeg bare på at du skal legge til meg i din...... men da må du vel først lære det ser det ut som, sifra hvis du trenger en liten innføring:)

lykke til med filmanmeldelsene!!!

Du må lage en egen film blogg!!!

Kamaget sa...

hehe trenger nok ikke det. Du er allerede lagt til listen min;-) Denne bloggen fungerer som nyhetsiden på hjemmesiden min www.kamaget.com, så alle lenker ligger på lenkesiden der. Men jeg bør kankjse vudrdere å slenge de over på bloggen også...

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室