16. jan. 2006

så va man igang

Etter enda en natt der konsekvensen av mitt koffein inntak tidligere på kvelden ha gjort seg gjeldene, har nå hverdagen begynt igjen.

Er som nevnt tidligere film anbefaler i NyHorisont. Det vil si at jeg kan se mange filmer og skriver 1 anmeldelse på 1 av dem. (egentlig teit med filnanmeldelser i ett mnds-blad, men samma for meg, jeg får se mye gratis film:) ) Men uansett, idag så kom jeg meg opp tilig , imotsetning til andre filmanmeldere jeg har i slekten min, og fikk sett "Ryktet går" og "Brokeback Mountain". Henholdvis 4+ og 4 på terningen.

Skolen startet vist også idag, så nå er ferien definitivt over. Tok fram boka, er stolt av det. Leste til og med to linjer også...woho!!! Detta ser lovende ut ja. (illustrasjonsfoto)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du tar dette blodseriøst.

Kamaget sa...

Oh yea!! Seriøs er mitt mellomnavn!

Nils Jørgen sa...

Hei, nå har jeg lakt deg til i linklisten min:) så nå venter jeg bare på at du skal legge til meg i din...... men da må du vel først lære det ser det ut som, sifra hvis du trenger en liten innføring:)

lykke til med filmanmeldelsene!!!

Du må lage en egen film blogg!!!

Kamaget sa...

hehe trenger nok ikke det. Du er allerede lagt til listen min;-) Denne bloggen fungerer som nyhetsiden på hjemmesiden min www.kamaget.com, så alle lenker ligger på lenkesiden der. Men jeg bør kankjse vudrdere å slenge de over på bloggen også...